Przeglądaj i udostępniaj tutaj zdjęcia Toyoty GR Corolla 2023+ w kolorze czarnym.
Opcje kolorów Toyoty GR Corolla 2023
Opcje kolorów Toyoty GR Corolla 2023
Japonia wciąż blokuje dostęp do rzeczy z USA, właśnie zobaczyłem, że oferują GRC RZ w czarnym kolorze, co byłoby odpowiednikiem naszej edycji CircuitSzkoda, że edycja Circuit nie będzie również w czarnym kolorze, ale wrócę z czarnym
To pierwszy czarny GRC, jakiego widzieliśmy na własne oczy, prawda? Gdzie to znaleziono?
Zgadzam się, Heavy Metal jest na szczycie mojej listy. Jaki kolor zamierzasz wybrać?Kiedyś lubiłem czarny kolor na STI, ponieważ dobrze komponuje się z błotnikiem i maską z włókna węglowego i jest dość wszechstronny, jeśli chodzi o dobór koloru zacisku/koła IMO, ale to... sprawia, że GRC wygląda jak zwykła corolla z pewnego kąta 😅
Jestem za Corollą w kolorze czarnym, jednak inne kolory naprawdę wydają się nadawać jej więcej charakteru. Jeśli pojawią się oznaki, że otrzymamy dobre wsparcie dla części z włókna węglowego, wtedy mogę zdecydować się na czarny.Ktoś z Road & Track powiedział mi, że mogę udostępnić te zdjęcia czarnego Core.
View attachment 3470
View attachment 3468
View attachment 3469
To low key sprawia, że jestem tak podekscytowany moim czarnym haha, głębia wygląda fantastycznieZatrzymałem się, żeby zobaczyć pierwszy samochód dostarczony w kraju w DARCARS Toyota w Silver Spring, MD, dogodnie około 20 minut od mojego domu. Po zobaczeniu go na własne oczy, nie odmówiłbym czarnego Core w cenie MSRP. Niestety, chcą za niego dodatkowe 10 tys. dolarów, więc łatwo było odejść.
View attachment 4994
View attachment 4991
View attachment 4993
View attachment 4992
View attachment 4990
Zrobiłem to dla ciebieNie sądzę, żeby to było dodatkiem, nie. Spodziewam się, że rynek wtórny zrobi replikę prototypowego spojlera, który widzieliśmy w samochodzie pokazowym. Wydaje się większy i wyższy niż to, co ostatecznie trafia do produkcji, jeśli zdjęcia w konfiguratorze są dokładne.
@Cptnslo powinieneś podlinkować ten film z YouTube z czarnym Core w górach CA, który udostępniłeś tutaj, gdzieś w wątku aktualizacji dealerów, w przeciwnym razie bym