Przeglądaj i udostępniaj tutaj zdjęcia Toyoty GR Corolla 2023+ w kolorze białym.
Opcje kolorów Toyoty GR Corolla 2023
Nie jesteś fanem samochodu Formula Drift?Za wąski. Po prostu nie pasuje do poszerzonych tylnych błotników..
Co, gdzie i dlaczego?
Jeśli chciałeś Toyotę STI bez rzeczy, które wiążą się z grupą Subaru, mam dla ciebie złą wiadomość. Spodziewaj się, że ubezpieczenie gwałtownie wzrośnie.Co, gdzie i dlaczego?
Tak, dlatego nie chcę tego kulawego piętna. Jest, jak jest.Jeśli chciałeś Toyotę STI bez rzeczy, które wiążą się z tłumem Subaru, mam dla ciebie złą wiadomość. Spodziewaj się, że ubezpieczenie wzrośnie.
View attachment 6986
Gdzie to udostępniono?
wygląda jak dno jeziora? Może solniska?Co, gdzie i dlaczego?
Dlaczego dostajemy takie podstawowe specyfikacje? Ten monitor musi być łatwo 2,5-3 cale większy☝🤔Zobacz i udostępnij tutaj zdjęcia Toyoty GR Corolla 2023+ w kolorze białym.
Zachowają to na rok 2025. Kiedy szum ucichnie, wprowadzą kilka drobnych ulepszeń. Czysta spekulacja z mojej strony, ale jeśli zobaczysz to w GRC innego kraju, możesz zobaczyć to tutaj w kolejnych latach modelowych. Wprowadzili zmiany w modelu Supra na przestrzeni lat. Podobnie jest w przypadku GR86. Nie ma bezprzewodowego carplay i spodziewam się, że zostanie dodany w przyszłych latach modelowych.Dlaczego dostajemy takie podstawowe specyfikacje? Ten monitor musi być o 2,5-3 cale większy☝🤔
Jak dotąd jedyny udany flipperOdwróciłem to. Głupiec i jego pieniądze, dostał D!
Jeśli to w Kalifornii, to prawdopodobnie wyschnięte dno jeziora El Mirage.wygląda jak dno jeziora? Może solniska?
Przynajmniej sucha ziemia. Łatwo przewrócić, whoobs
Jak myślisz, jak łatwo będzie go ulepszyć?Dlaczego dostajemy takie podstawowe specyfikacje? Ten monitor musi być łatwo 2,5-3 cale większy☝🤔
Niemożliwe. Jestem pewien, że oprogramowanie i sprzęt są powiązane. To byłby rynek ROW, który może nawet nie mieć w pojeździe odpowiednich radiotelefonów do pracy w USA.Jak łatwo, twoim zdaniem, będzie to ulepszyć?