Przeglądaj i udostępniaj tutaj zdjęcia Toyoty GR Corolla 2023+ w kolorze Supersonic Red.
Opcje kolorów Toyoty GR Corolla 2023
Opcje kolorów Toyoty GR Corolla 2023
Gdzie to jest? Wygląda na kalifornijską tablicę rejestracyjną na samochodzie obokRzadki widok Circuit Edition w kolorze czerwonym, przebywanie na wolności to bonus.
View attachment 4940 View attachment 4941
Ma w sobie taki klimat bordowy. Przypomina mi to popularny odcień szminki dla kobiet, którą noszą. Chciałbym to lubić, ale nie lubię. Ten sam kolor co GRY, więc nic nowego. Naprawdę mi się to nie podobało, kiedy GRY się pojawił i nadal mi się nie podoba. Wygląda lepiej w świetle słonecznym w porównaniu do ciemnego lub zadaszonego parkingu.Ten kolor wciąż mnie smuci jako fana czerwieni. Widziałem go na wystawie samochodowej w Los Angeles na Mirai i byłem rozczarowany. Nie rozumiem, dlaczego nie zdecydowali się na odcień jak w GR86 lub Supra.
Muszę się zgodzić w 100%. To kolor, który dobrze wygląda tylko w idealnym świetle słonecznym. Bordowy lub rubinowy jest dokładny w większości oświetlenia wewnętrznego lub zacienionego. Dawno temu wymyśliłem termin "old man red", który moim zdaniem tutaj pasuje. To jak kolor, który 65-latek dostaje na Corvette, jeśli podążasz za moją atmosferą. To powiedziawszy, nie jest straszny, więc widzę, że niektórym ludziom może się to podobać.Ma jakby taki odcień bordo. Przypomina mi to popularny odcień szminki, którą noszą kobiety. Chciałbym to lubić, ale nie lubię. Ten sam kolor co GRY, więc nic nowego. Tak naprawdę nie podobał mi się, kiedy GRY się pojawił i nadal mi się nie podoba. Wygląda lepiej w świetle słonecznym w porównaniu do ciemnego lub zadaszonego parkingu.
Muszę mieć duszę 65-letniego faceta, ponieważ uwielbiam ciemne, kasztanowe czerwienie takie jak te. Będzie mi trudno zadowolić się białym lub czarnym rdzeniem, kiedy tylko dostanę ofertę. Szczerze mówiąc, byłbym zadowolony z prawie każdego koloru, który nie jest biały, czarny lub odcieniem szarości... więc czerwień to lol.Muszę się zgodzić w 100%. To kolor, który dobrze wygląda tylko w idealnym świetle słonecznym. Kolor bordowy lub rubinowy jest dokładny w większości oświetlenia wewnętrznego lub zacienionego. Dawno temu ukułem termin "old man red", który moim zdaniem tutaj pasuje. To jak kolor, który 65-letni facet dostaje na Corvette, jeśli podążasz za moją atmosferą. To powiedziawszy, nie jest straszny, więc widzę, że niektóre osoby są z tego całkowicie zadowolone.
Czerwień w GR Yaris to Scarlet flare, czyli jaśniejszy odcień czerwieni, który osobiście uwielbiam. Supersonic red to wciąż mój wybór, ponieważ białe samochody są wszędzie, zwłaszcza SUV-y i są takie nudne. Naprawdę nie lubię czarnego i niechętnie wybrałbym biały.Ma taki bordowy klimat. Przypomina mi to popularny odcień szminki, którą noszą kobiety. Chciałbym to lubić, ale nie lubię. Ten sam kolor co GRY, więc nic nowego. Naprawdę mi się to nie podobało, kiedy GRY się pojawił i nadal mi się nie podoba. Wygląda lepiej w świetle słonecznym w porównaniu do ciemnego lub zadaszonego parkingu.
Wszystkie SUV-y tutaj są 'dziadkową czerwienią' 🤢, zwłaszcza RogueCzerwień w GR Yaris to Scarlet flare, czyli jaśniejszy odcień czerwieni, który osobiście uwielbiam. Supersonic red to wciąż mój wybór, ponieważ białe samochody są wszędzie, zwłaszcza SUV-y i są takie nudne. Naprawdę nie lubię czarnego i niechętnie wziąłbym biały.
Troszkę ciemne jak dla mnie. GR jest jaśniejsze niż to.Wszystkie SUV-y tutaj są 'dziadkowe czerwone' 🤢, zwłaszcza Rogue.
![]()
Próbuję się przekonać. Jeszcze się nie udało.Muszę się zgodzić w 100%. To kolor, który dobrze wygląda tylko w idealnym świetle słonecznym. Bordowy lub rubinowy jest dokładny w większości oświetlenia wewnętrznego lub zacienionego. Dawno temu ukułem termin "old man red", który moim zdaniem tutaj pasuje. To jak kolor, który 65-letni facet dostaje na Corvette, jeśli podążasz za moją atmosferą. Biorąc to pod uwagę, nie jest straszny, więc widzę, że niektóre osoby są z tego całkowicie zadowolone.
Rally Red to nazwa, którą Mitsubishi nadało czerwonemu kolorowi w Evo 8 i 9.Cholera, samo nazwanie go Rally Red zamiast Supersonic Red sprawia, że jest bardziej atrakcyjny.
Był również na 10, mimo że był to inny odcień czerwieni. Przeczytaj mój wcześniejszy post.Rally Red był Mitsubishi nazywany czerwonym na Evo 8 i 9.
Mogę pokazać Ci tę wersję Supersonic Red w kilku warunkach oświetleniowych.Ten kolor wciąż mnie smuci jako fana czerwieni. Widziałem go na wystawie samochodowej w Los Angeles na Mirai i byłem rozczarowany. Nie rozumiem, dlaczego nie zdecydowali się na odcień jak w GR86 lub Supra.
GotoweCzy ktoś może znaleźć zdjęcie białego rdzenia w ciele i zamieścić je na tym forum...proszę