Cóż, to do bani. Mam nadzieję, że oboje dobrze się czujecie. Jaki ma samochód? Kiedy wychodzimy z żoną, zwykle bierzemy naszego xB z 2006 roku lub RAV4 z 17 roku. Nie lubi mojego samochodu, ponieważ są niżej nad ziemią niż te samochody i jej Prius z 2010 roku. 🤣🤣🤣
W większości dobrze się czujemy, dzięki za pytanie. Jechaliśmy jej hybrydą Rav z 2020 roku. Drugi facet jechał małym SUV-em Mazdy, ale nie jestem pewien, jaki to model. Jego poduszka powietrzna kierowcy na pewno się otworzyła, więc to było mocne uderzenie. Żona mówi, że czuje się dobrze, ale ja zdecydowanie odczuwam to w plecach i szyi. Zazwyczaj jestem typem, który czeka i obserwuje, więc być może pójdę rano do jacuzzi i zobaczę, czy to pomoże, zanim pójdę to sprawdzić. Dużo padało i wierzę, że przyczepność była słaba. Samochód przed nami nagle się zatrzymał z powodu kilku rowerzystów i musiałem wcisnąć hamulce, ale jej nie uderzyłem, ale facet za nami wjechał w nas, ale nie wepchnął nas w samochód przed nami. Na szczęście wciąż mocno trzymałem nogę na hamulcu. Przyjechała policja, straż pożarna i karetka, ale nikt nie trafił do szpitala. Nie próbowałem jeszcze otwierać klapy bagażnika, ponieważ tak bardzo padało, na wypadek gdyby był problem z ponownym zatrzaśnięciem, ponieważ obszar zatrzasku jest miejscem, gdzie uderzenie było najsilniejsze. Miała ostrzeżenie o usterce poduszki powietrznej na desce rozdzielczej, ale wiedziałem, że to tylko od uderzenia. Więc wyszedłem z moim Techstream po powrocie do domu, wykonałem kalibrację punktu zerowego i wyczyściłem kody, więc przynajmniej ostrzeżenie zniknęło. Warsztaty blacharskie są tutaj tak zarezerwowane, że nie mogę sobie wyobrazić, jak długo zajmie nam dostanie się do środka i naprawa. Mam nadzieję, że uda mi się pociągnąć za sznurki i zrobić to szybciej, ponieważ wiele osób zna mnie w centrum likwidacji szkód mojej byłej firmy.