Toyota GR Corolla Forum - Ownership Discussion banner
481 - 500 of 961 Posts
Discussion starter · #482 ·
Nie mogę się doczekać, aż ktoś z białym samochodem to kupi. Czarny na "dark carbonfiber" utrudnia zobaczenie tego online.
Postaram się zrobić zbliżenia, kiedy zobaczę to w ten weekend.

Oto konwersja YEN->USD dla części GROW. Odjąłem ich podatek od sprzedaży, który wynosi 10%, ponieważ ceny na ich stronie internetowej go zawierają. Z pewnością cena ulegnie zmianie, gdy Cusco USA sprzeda te części w Stanach.

Przedni dyfuzor:
Żywica ABS/materiał bazowy 470,25 $
Żywica ABS/czarny (202) 604,60 $
Żywica ABS/półmatowy czarny (oryginalny) 604,60 $

Dyfuzor boczny:
Żywica ABS/materiał bazowy 470,25 $
Żywica ABS/czarny (202) 604,60 $
Żywica ABS/półmatowy czarny (oryginalny) 604,60 $

Tylny dyfuzor:
Żywica ABS/materiał bazowy 537,43 $
Żywica ABS/czarny (202) 671,79 $
Żywica ABS/półmatowy czarny (oryginalny) 671,79 $

Tylne skrzydło:
FRP/Materiał 806,14 $
FRP/Czarny (202) 940,50 $
FRP/półmatowy czarny (oryginalny) 940,50 $

Poszerzenie nadkola:
Żywica ABS (materiał bazowy) 456,81 $
Żywica ABS/precious black pearl (219) 591,17 $
Żywica ABS/precious metal (1L5) 591,17 $
Żywica ABS/Super White II (040) 591,17 $
Żywica ABS/Platinum White Pearl Mica (089) 591,17 $

Brama bagażnika:
FRP/Materiał 268,71 $
FRP/Czarny (202) 403,07 $
FRP/półmatowy czarny (oryginalny) 403,07 $

Wydech: 1713,05 $

Sprężyny:
Sprężyny sportowe 463,53 $
Sprężyna sportowa/edycja Morizo 463,53 $
Co pasuje do Circuit Edition. Czarny czy półmatowy czarny?

Flow Designs właśnie udostępniło swój zestaw w przedsprzedaży.

Właśnie zamówiłem przedni i boczny splitter oraz tylne dokładki w połysku. Nie jestem zbytnio fanem canardów ani akcesoriów winglet.

Naprawdę podoba mi się subtelny wygląd.

View attachment 20222

View attachment 20223
Podoba mi się ten spoiler! Czy jest z włókna węglowego? Wybrałbym go i resztę Grow.

Och, rozumiem. Twój zestaw do poprzedniego samochodu przyszedł szybko. Przeoczyłem to i pomyślałem, że dostałeś go 4 dni po zamówieniu.

Wybrałem błyszczącą czerń. Miałem zamiar zrobić teksturowaną, ponieważ mam rdzeń. Coś w tym, że jest teksturowana, po prostu nie wydaje się właściwe. Ale zastanawiam się też, jak połysk będzie wyglądał na tle moich czarnych elementów wykończeniowych.

Ma wygląd Artisan Spirits. Przód i boki plus wysyłka były tańsze niż sama przednia warga AS. Zostanę z tym na chwilę.
Jaką markę zamówiłeś?

Myślę, że ten zestaw wygląda naprawdę dobrze i subtelnie i jestem nim zainteresowany, ale martwię się o jakość wykonania i chcę najpierw zobaczyć go zainstalowanego, zanim kupię.
View attachment 22038

Ten link mówi, że kosztuje 862 $
Artisan Spirits Black Label Front Under Spoiler (FRP) - Toyota GR Corolla 2023+

Podczas gdy ten link mówi, że kosztuje 1725 $, widzę CFRP w numerze części, co jest inne, to musi oznaczać włókno węglowe?
Artisan Spirits Black Label Front Under Spoiler (CFRP) - Toyota GR Corolla 2023+

Posiadanie białego CE ma dla mnie sens, ponieważ będzie kontynuować motyw, do którego dążę, wkrótce film:)

Myślę, że ten zestaw wygląda naprawdę dobrze, subtelnie i jestem nim zainteresowany, ale martwię się o jakość wykonania i chcę najpierw zobaczyć go zainstalowanego, zanim kupię.
View attachment 22038

Ten link mówi, że kosztuje 862$
Artisan Spirits Black Label Front Under Spoiler (FRP) - Toyota GR Corolla 2023+

Podczas gdy ten link mówi, że kosztuje 1725$, widzę CFRP w numerze części, który jest inny, to musi oznaczać włókno węglowe?
Artisan Spirits Black Label Front Under Spoiler (CFRP) - Toyota GR Corolla 2023+

Posiadanie białego CE ma dla mnie sens, ponieważ będzie kontynuować motyw, do którego dążę, wkrótce film:)
To właśnie chciałem dostać. Jest jednak za drogie. Skontaktowałem się z nimi bezpośrednio w sprawie zamówienia przodu i boków. Nie można jednak zamawiać bezpośrednio.

Nie musisz się również martwić o jakość wykonania w Artisan Spirits.

Moje wargi z designu flow dotarły dzisiaj.

To jest to, co chciałem dostać. Jest jednak za drogie. Skontaktowałem się z nimi bezpośrednio w sprawie zamówienia przodu i boków. Nie można jednak zamawiać bezpośrednio.

Ponadto nie musisz się martwić o jakość wykonania w Artisan Spirits.

Moje wargi Flow Design dotarły dzisiaj.
@KanmuriDavid ten przedni spoiler Blitz TA Concept wydaje się być przeznaczony do złamania przy pierwszej próbie zaparkowania samochodu przed blokami parkingowymi i powiem wam, że jestem już tak sparanowany tym, jak niski jest samochód, kto naprawdę chciałby taki, który wystaje tak daleko, czy jest z tego jakaś korzyść? Przepraszam, ale nie dziękuję za ten.

To właśnie chciałem dostać. Jest jednak za drogie. Skontaktowałem się z nimi bezpośrednio w sprawie zamówienia przodu i boków. Nie można jednak zamawiać bezpośrednio.

Ponadto nie musisz się martwić o jakość wykonania w Artisan Spirits.

Mie wargi Flow Design dotarły dzisiaj.
Och, teraz, kiedy rozumiem, jak produkt jest wystawiony na sprzedaż, nie wszystko, co widać na zdjęciu, jest dostępne w zestawie za tę cenę🤦‍♂️głupio drogie, myślałem, że na pewno dostanę to ze wszystkimi tymi elementami, których nie chciałem Haha. Nie podoba mi się jednak tył, wygląda jak warstwy i nic nie wchodzi pod końcówki wydechu, co jest dla mnie preferowane.

Szkoda, że ​​projekt × GROW jest przeznaczony wyłącznie dla "GROW DESIGN x FGK Exhaust Muffler". W przeciwnym razie podoba mi się jego wygląd.
Jest dość oczywiste, że prawdopodobnie można użyć dowolnego wydechu z dwoma końcówkami na środku z zestawem aerodynamicznym GROW.

481 - 500 of 961 Posts