Hey
@Limit+1
Mam kilka problemów. Twoje posty naprawdę zainteresowały mnie kupnem dystansów i sprężyn, więc wszedłem na Twoją stronę internetową, aby to zrobić. Oczywiście sprężyny nie są jeszcze dostępne, więc zamierzałem kupić dystanse w międzyczasie i dostać sprężyny, gdy będą dostępne. Cóż, miałeś zamiar obciążyć mnie 50 dolarami za wysyłkę kilku dystansów, więc zamówiłem je już z innej strony, która wysyłała za darmo. Jeśli nie chcesz, żeby tak się działo, sugeruję, żebyś był bardziej konkurencyjny w tym względzie.
Problem numer dwa, w Twoich postach jest napisane, że w drodze jest przesyłka Swift Springs. Oczywiście dajesz zastrzeżenie, że nie ma daty przybycia, ale "w drodze" sugeruje, że będzie tu dość szybko i wydaje się, że tego oczekujesz od ludzi. Cóż, rozmawiałem bezpośrednio z Swift Springs i powiedzieli, że data dostawy ICH przesyłki wygląda na koniec sierpnia - początek września. Nie było to trudne do zdobycia informacji i jestem pewien, że podzieliliby się nią również z Tobą.
Nie chcę tu być dupkiem, ale te rzeczy nie robią dobrego wrażenia. Jako konsumenci chcemy po prostu usłyszeć prawdę i dostać uczciwą ofertę.