Właśnie zrobiłem to w zeszłym tygodniu. Przyglądałem się różnym panelom. Chciałem zobaczyć, co wy śledzicie na swoich.
Właśnie zrobiłem to w zeszłym tygodniu. Przyglądałem się różnym panelom. Chciałem zobaczyć, co wy śledzicie na swoich.
Novtec1 Discussion starter 39 posts · Joined 2024 Add to quote Only show this user #2 · Dec 10, 2024 Chyba nikt nie używa pulpitów nawigacyjnych? Tak jak to:
pcunnane 30 posts · Joined 2023 Add to quote Only show this user #4 · Dec 18, 2024 Novtec1 said: Chyba nikt nie używa pulpitów nawigacyjnych? Tak jak ten: View attachment 32177 Click to expand... Czego używasz do wyświetlania pulpitu nawigacyjnego?
Novtec1 said: Chyba nikt nie używa pulpitów nawigacyjnych? Tak jak ten: View attachment 32177 Click to expand... Czego używasz do wyświetlania pulpitu nawigacyjnego?
J J03K3R 195 posts · Joined 2023 Add to quote Only show this user #3 · Dec 18, 2024 Nie używam żadnego z nich. Jednak na co dzień nie jeżdżę samochodem, więc to też może być powód. Może następnego dnia na torze spróbuję.
Nie używam żadnego z nich. Jednak na co dzień nie jeżdżę samochodem, więc to też może być powód. Może następnego dnia na torze spróbuję.