Mniej niż 500 mil ulic i dróg na mojej Corolli GR 2025
Nowy tutaj i próbuję edytować moje zdjęcie wszystkich czterech kół. Próbuję znaleźć przesunięcie, ale Tirerack jest teraz zamknięty. Myślę, że było to 5 mm do wewnątrz, co jest idealne dla opon 245 i zatwierdzonego dopasowania przez Tire Rack. Pasują idealnie do mojego GRC bez żadnych problemów z prześwitem. Są dostarczane z nakrętkami i idealnie pasują do szpilek. Faktura zawiera kodowanie kół w pierwszej linii pozycji, ale nie udało mi się go zdekodować.Wheel specs, offset, work with factory studs?
Opony wydają się nie mieć już zbyt wiele życia…Nie byłby to mój pierwszy wybór jako opona na tor, ale jeśli zasadniczo dostajesz je za darmo… chciałbym tylko, żeby było bliżej.
po prawej stronie z trzema kropkami…. Przynajmniej na iPhonie.Jak to edytować lub usunąć, aby naprawić błąd?
Sparco 18x9 ET30.Niedawno natknąłem się na to - super pomocne info! Obecnie szukam konfiguracji kół do mojego GRC i to brzmi naprawdę obiecująco.
Czy masz jakieś aktualizacje lub udało Ci się rozszyfrować ten kod koła? Chciałbym dowiedzieć się więcej o tym, jak się sprawdził i czy nadal jesteś zadowolony z dopasowania!
felgi miały rozmiar 18x8,5 dla bbs lub enkei.Dzięki, myślałem, że przesunięcie OEM wynosi 0. W każdym razie dopasowanie było idealne z szerszymi oponami Michelin PS2. ŻADNYCH otarć ani zakłóceń, po prostu lepsze prowadzenie z większą przyczepnością i bardziej żywym odczuciem. Myślę, że ta opona i felgi 18x9 były standardowym rozmiarem w limitowanej edycji Morrizmo. Proszę popraw mnie, jeśli się mylę.
Ale szersze felgi nie są dozwolone w klasie B Street.Wider wheels increase side wall stability and are nessisary with wider tires. Grass Roots Motorsports did a comparison test and found adding wider tires did little to improve performance without wider rims.